Landgraaf Koerier

Menu

Jong Nederland WauBACH organIseert JubIleumloterij T.G.V. 75-jarIg JubIleum

In de periode van 1 april t/m 20 april komen leiding en leden van Jeugdvereniging Jong Nederland Waubach weer langs de deur bij de inwoners van Ubach over Worms, om lootjes te verkopen voor de jaarlijkse loterij t.b.v. hun zomerkamp. En dit jaar is het een hele bijzondere editie van hun loterij; Jong Nederland Waubach bestaat dit jaar namelijk 75 jaar!

Bij deze speciale editie zullen de loten 1 € p.st. kosten en de hoofdprijs is een fiets ter waarde van 600 €! In totaal zijn er zelfs 75 prijzen, gesponsord door vele winkeliers uit Waubach/Landgraaf en daarbuiten. Er is voor elk wat wils! Een overzicht van de sponsoren en de te winnen prijzen is te vinden op de site van de vereniging, www.jongnlwaubach.nl!

Voor het eerst zal men dit jaar in staat gesteld worden om lootjes via internet te kopen! Tijdens de verkoopperiode is er via de website of op een folder in de brievenbus, een QR code met een link naar het online-formulier waarin men kan aangeven hoeveel loten men wil kopen. Als het formulier ingevuld en verstuurd is, krijgt men van een betaalverzoek als link toegestuurd. Zodra de loten betaald zijn, volgt er een mail met daarin de toegekende lotnummers.

Jong Nederland Waubach wenst iedereen veel geluk en prachtige prijzen!

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.