Landgraaf Koerier

Menu

Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide ontmoet Fanfare St. Cecilia Herten in Cultuurhuis Landgraaf

Op zaterdag 15 juni 2019 geeft Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide een concert met Fanfare St. Cecilia uit Herten. 

De drumband van Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide opent deze avond onder leiding van Paul Franken. Fanfare Eendracht onder leiding van Bart Deckers neemt daarna het stokje over en speelt o.a. het prachtige en uitdagende werk ‘In other words’. Dit werk is geschreven als keuzewerk voor het WMC in 2017.

Fanfare St. Cecilia Herten, onder leiding van dirigent René Schrader, sluit deze muzikale avond af. Deze avond spelen zij o.a. de bijzondere werken Galea et Belleum van Jan de Haan en het fantastische werk dat fanfare Eendracht vorig jaar ook speelde: Glimpses of a life van Harrie Janssen.

Het concert begint om 20.00 uur in Cultuurhuis Landgraaf, Veldstraat 19. De entree is een vrije gave.

 

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.