Landgraaf Koerier

Menu

Open Dag Vrije Akademie

De Vrije Akademie is een kunstschool voor iedereen!

Open dag Zondag 1 september 2019, Elbereveldstraat 105 in Kerkrade van 13.00 tot 16.30 uur. Open dag zondag 8 september in Landgraaf in An de Voeƫgelsjtang 12.

Op de open dagen kan iedereen kennismaken met uiteenlopende creatieve cursussen (variabel van 5 tot 30 lessen), workshops, ons deskundig docententeam en de goede faciliteiten van de Vrije Akademie. Wij geloven bij de Vrije Akademie dat iedereen creatief talent heeft en dit kan ontwikkelen. Kunst maken leidt tot een succeservaring. Op deze open dagen kan iedereen vrijblijvend allerlei vragen stellen, demonstraties en voorbeelden zien van een scala aan zowel kortlopende als langdurige creatieve cursussen..

Naast het bezoeken van de open dag is het ook mogelijk om op werkdagen te bellen voor cursusinformatie met de administratie van de Vrije Akademie ZOM (045-7370302), stuur een mail met uw vragen naar info@vazom.nl of neem een kijkje op onze website www.vazom.nl Via de site kunt u ook informatie opvragen of zich inschrijven.

Open dag: zondag 1 september 2019 van 13.00 tot 16.30, Elbereveldstraat 105, 6466 JM te Kerkrade en zondag 8 september 2019 van 13.00 tot 16.30 uur in Landgraaf

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.