Landgraaf Koerier

Menu

Fes I Woabich

In het weekeinde van 23 t/m 25 augustus slaan Schutterij St. Joseph Waubach en Jong Nederland Waubach de handen ineen en is het ‘Fes i Woabich’. Een feest van en voor Waubach en omstreken. Jong Nederland Waubach viert haar75-jarig jubileum en Schutterij St. Joseph Waubach heeft de eer het 78ste Bondsschuttersfeest van Bond Berg en Dal te mogen organiseren. Een mooie kans dus om de goede relatie tussen beide verenigingen wederom ten toon te spreiden.

Gezamenlijk is tot een programma gekomen waarmee gepoogd wordt om alle doelgroepen van jong tot oud te laten mee genieten van deze heugelijke omstandigheden. Op zaterdagmiddag is er een kindermiddag voor de allerkleinsten, vrijdagavond is het ‘Welcome to the Jungle’ voor de jeugd vanaf 12 jaar en voor de iets oudere onder ons is er op vrijdagavond de receptie van de jubilarissen van de schutterij, op zaterdagavond de feestavond/Reünie van Jong Nederland en op zondag het schuttersfeest.

Na een jaar van voorbereidingen met hulp van meer dan 100 vrijwilligers zal het feestgedruis dan ook op vrijdag 23 augustus losbarsten bij de feesttent bij Park Terwaerden. Een feest dat zal kenmerken waar beide verenigingen voorstaan; dik, dun, jong, oud, wat maakt het allemaal uit, iedereen is gelijk en iedereen is welkom.

Schutterij St. Joseph Waubach en Jong Nederland Waubach nodigen u dan ook van harte uit om samen ‘Fes I Woabich’ te komen vieren.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.