Landgraaf Koerier

Menu

13e Jeugd-autowasdag bij Fanfare St.Barbara G.A.

Op zondag 22 september is het weer zover. De jeugdcommissie van Fanfare. St. Barbara G.A. organiseert dan alweer haar 13e autowasdag. Deze jaarlijkse autowasdag staat volledig in het teken van het aankomende Jeugdkamp.

De jeugdcommissie van Fanfare St.Barbara G.A. organiseert allerlei activiteiten voor haar jeugdleden.
Zo organiseert men ook dit jaar van 11 oktober t/m 14 oktober een gezellig jeugdkamp
Om de kosten te dekken wordt o.a. deze autowasdag georganiseerd, want alles komt volledig ten goede voor onze jeugdleden.

Op Zondag 22 September zullen onze jeugdleden voor U uw auto van binnen en van buiten wassen en hopen op die manier de jeugdkas te kunnen spekken.
Uw auto wordt voor slechts € 5, – van buiten gewassen en voor €10,- van binnen en buiten gepoetst en gestofzuigd.Terwijl uw auto wordt gewassen, kunt u ondertussen genieten van een gratis kopje koffie met koek!!

Dus wilt U onze jeugdleden helpen hun jeugdkas te vullen, kom dan naar onze Autowasdag en laat uw auto door hen oogverblindend blinken!
Let Op: Wij beginnen dit jaar een uur eerder en stoppen ook eerder dus we ontvangen de eerste auto’s om 10.00 uur op het parkeerterrein van Het Streeperkruis, Streeperstraat 66.
De laatste auto’s worden om 15.00 ontvangen zodat we ook om 16.00 uur klaar zijn.
Graag tot Zondag 22 September !!!!!!!!

 

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.