Landgraaf Koerier

Menu

Activiteit in buurthuis de Molt op zaterdag

Op zaterdag 7 december bent u weer van harte welkom om bij de Evangelische Christengemeente Parkstad gratis kleine herstelwerkzaamheden aan uw kleding te laten verrichten. Het enige wat u zelf dient mee te nemen zijn de benodigde materialen. We willen U wel vriendelijk vragen om niet meer dan twee stukken mee te nemen, zodat iedereen aan de beurt kan komen. Ook bestaat er de mogelijkheid tot het stellen van levensvragen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers. Daarnaast bent u ‘s zondags welkom om samen met ons te vieren dat Jezus voor ons gestorven is en opgestaan. Bij ons mag u THUISKOMEN.

Locatie: Buurthuis De Molt, Dr. Nolensstraat 32 in Landgraaf.

Zaterdag van  tot 10.00 tot 14.00 uur, zondag dienst om 10.00 uur .

 

 

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.