Landgraaf Koerier

Menu

Mis het niet: jaarkaart met minimaal €10,- korting

 Het is december en dat betekent dat onze jaarlijkse abonnementenactie weer van start is gegaan. In de maanden december van ‘19 en januari van ‘20 zijn GaiaZOO jaarkaarten heel voordelig, zowel interessant voor nieuwe als voor bestaande abonnementhouders. Daarbij maakt het niet uit wanneer je huidige abonnement verloopt om gebruik te kunnen maken van deze korting. Sla dus je slag en word (of blijf) ‘Vriend van Gaia’!

ZOO veel voordelen voor Vrienden in 2020!

Met een GaiaZOO jaarkaart heb je niet alleen recht op 365 dagen vrije entree tot de dierentuin, maar op nog véél meer leuke voordelen. Nieuwsgierig naar de voordelen voor GaiaZOO abonnementhouders in 2020? Je vindt ze hier overzichtelijk op een rij.

Jaarkaart met korting

Leeuwenwelpen geboren op de Afrikaanse savanne

In oktober kwamen ze ter wereld: Afrikaanse leeuwenwelpen. Inmiddels zijn de twee hun ontdekkingstocht in het buitenverblijf gestart, natuurlijk onder beschermend toezicht van de leeuwin. Laat je verrassen en ontroeren door dit prachtige duo dat ieders hart zal stelen.

Ontwikkeling

Als leeuwenwelpen ter wereld komen zijn ze doof, blind en hulpeloos. Daarom brengt moeder hen in een veilig kraamnest ter wereld, afgezonderd van de rest van de leeuwentroep. Om de leeuwin dezelfde privacy te geven als in de natuur, werd een speciale werpkist in het binnenverblijf geplaatst.

Verder lezen

Bestel je tickets!

Kerstgeschenk: adopteer een flamingo of geef eens 1500 dieren cadeau

Flamingo adoptie voor Kerst

Ben je op zoek naar een origineel kestgeschenk voor een echte dierenliefhebber? Kies dan in de GaiaZOO souvenirshop voor een flamingo-adoptie als cadeau! Voor € 15,- adopteer je een verweesde kleine flamingo in Zuid-Afrika en mag je in de ZOOvenirshop van GaiaZOO uit een aantal leuke flamingo-items een presentje uitkiezen! We pakken het gelijk leuk voor je in!

Een los flamingo adoptiecertificaat voor € 10,- is ook online te verkrijgen.

1500 dieren onder de kerstboom

Geef eens 1500 dieren cadeau! Wil jij iemand verrassen met een leuk cadeau? Denk dan eens aan een GaiaZOO jaarkaart of een dagbezoek aan GaiaZOO! Een jaarabonnement is tijdens de actieperiode in december wel héél voordelig. En hier gemakkelijk online te bestellen!

Word Ambassadeur van de Natuur

Ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van GaiaZOO én het Gaia Nature Fund volgend jaar, is het nu voor het eerst mogelijk om bij een GaiaZOO abonnement een ‘upgrade’ te nemen. Door te kiezen voor een Gaia Nature Fund abonnement, betaal je weliswaar de reguliere prijs voor je abonnement, maar schenk je als natuurliefhebber € 15,- aan de natuur. Hiermee steun je bedreigde diersoorten uit GaiaZOO en benoemen we je tot ‘Ambassadeur van de Natuur’. Je kunt zelfs kiezen aan welke diersoort je de donatie doet: de gorilla, Europese nerts of de Afrikaanse wilde hond.

Meer informatie

Winterevent: dierentuin geopend tot 19.00 uur!

Op 27 en 28 december is GaiaZOO geopend tot 19.00 uur. Je kunt tijdens het GaiaZOO Winterevent genieten van dier & natuur. Hoe maken de dieren zich klaar voor een koude winterse nacht?

Geniet van een hapje en een drankje in een van de sfeervol aangeklede horecagelegenheden. Rust even uit in de SavannaLodge of neem een versnapering bij de TaigaLodge. Je kunt ook even opwarmen in Gaia’s Kitchen.

 

Verder lezen

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.