Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligerscentrale Welsun op zoek naar vrijwilligers!

Meander Nieuwenhagen zoekt maatje voor oudere heer:

Bij de Buurtschakel in Nieuwenhagen zijn ze op zoek naar een maatje voor een oudere heer (in bezit van een rolstoel pasje met begeleider) voor een gezellig praatje met kopje koffie of een gezellig uitje met mooi weer. Betreft dankbaar vrijwilligerswerk!

Biologische boerderijwinkel Heihof zoekt vrijwillig(st)er:

Bij de biologische boerderijwinkel de Heihof is men op zoek naar een winkelbediende. De werkzaamheden worden uitgevoerd van dinsdag t/m vrijdag van 8.30-16.30 uur en op maandag alleen van 12.30-16.30 uur. Het aantal actieve vrijwilligersuren wordt door een vrijwilliger bepaald en in overleg ingepland door de Heihof.

Bibliotheek zoekt vrijwilliger voor taalcafé van Welsun:

Iedere donderdagochtend van 10.00-12.00uur komt een enthousiaste groep samen die graag de Nederlandse taal beter willen leren beheersen aan hand van schrijf-, lees- en grammatica opdrachten. Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die deze mensen hierin wilt begeleiden en ondersteunen. In het wijkpunt vindt u onder andere ondersteuning in lesmaterialen, woordspellen en startkranten.

Delphinium zoekt diverse vrijwilligers:

Delphinium is op zoek naar diverse vrijwilligers waaronder: kienbegeleider, wandelgroepbegeleider, kookmaatje, ondersteuner muziekactiviteiten en ondersteuner bij Welness activiteiten. Heb je interesse in een van deze vacatures neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over deze vacatures kunt u terecht bij:

Vrijwilligerscentrale Welsun of www.welsun.nl/vrijwilligerscentrale

Sunplein 18a | 6373 LG Landgraaf | Tel. 045-5323636 vrijwilligerscentrale@welsun.nl l

Geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.30 uur op het Sunplein.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.