Landgraaf Koerier

Menu

    GaiaZOO staat niet stil in 2021.

Ondanks de weerslag die corona op GaiaZOO heeft, kijken wij vol vertrouwen uit naar de toekomst. Meer dan ooit realiseren we ons hoe bijzonder onze aarde is en dat we de natuurlijke rijkdom van onze planeet moeten koesteren.

PAMPA EN PATAGONIË

In het nieuwe dierentuinseizoen bouwen we in het Rainforest-deel van het park een nieuw verblijf waar vicuña’s, nandoes, mara’s, tapirs en reuzenmiereneters één groot leefgebied delen. In het hart van dit bijzondere verblijf met de uitstraling van het ruige Argentijnse Patagonië ligt de ‘PampaLodge’ waar men kan genieten van verrassende en dagverse Zuid-Amerikaanse lekkernijen, de typische maté-thee en een selectie van Argentijnse wijnen. We gaan de boel dus een beetje op de kop zetten, maar het wordt heel bijzonder en mooi! Wij hebben vertrouwen in de toekomst… jij ook?

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.