Landgraaf Koerier

Menu

Atletiekbaan open op maandag en woensdag

Sinds enkele weken is de atletiekbaan in sportpark Kaalheide tijdens de coronapandemie weer opengesteld voor individuele trainingen voor senioren en recreanten van de vereniging Achilles-Top Kerkrade. Wel dient iedereen zich aan de afgesproken coronamaatregelen te houden. Voor deze categorie is de accommodatie open op maandag en woensdag van 18.15 tot 20.00 uur. Sinds kort is het toegestaan te trainen met viertallen op anderhalve meter. Ook het coachen van atleten door een trainer mag uitsluitend gedaan worden aan een groep van maximaal vier personen, waarbij ook hier de anderhalve meter gerespecteerd dient te worden. Indien er sprake is van een te grote drukte op de baan wordt bekijken of aanvullende maatregelen nodig zijn. Alleen als iedereen zich aan de afgesproken maatregelen blijft houden, kan de vereniging de verantwoording nemen om deze trainingsfaciliteit aan te bieden. De gezondheid van onze leden en hun naaste omgeving blijft onze zorg. Heel veel loopplezier wensen we iedereen toe en blijf gezond!

Ook nieuwe leden zijn van harte welkom op deze trainingsdagen.

Voor trainingen van de pupillen en junioren op dinsdag en donderdag gelden geen beperkingen. De pupillen trainen op die dagen van 17.30-18.30 uur en de junioren van 18.45-20.15 uur. Ook hier geldt dat nieuwelingen als kennismaking een maand gratis kunnen meetrainen.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.