Landgraaf Koerier

Menu

Uitreiking Koninklijke onderscheiding

Onlangs reikte burgemeester Raymond Vlecken een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer John Thonen. Met zijn jarenlange inzet levert de heer Thonen een absolute meerwaarde aan het maatschappelijk leven in Landgraaf. Hij  wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 

De heer Thonen:

·       viert in 2021 zijn 25-jarig lidmaatschap bij VV de Geete. Hij is als bestuurder en lid van grote waarde voor de vereniging en een echte verbinder.

·       maakte van 2015 tot 2019 als secretaris en 2e voorzitter deel uit van de organisatie van de SamenLoop voor Hoop Landgraaf.

·       was tot 1 augustus 2015, 40 jaar werkzaam als onderwijzer en directeur voor onderwijsstichting Movare. Als directeur plaatste hij de school midden in de samenleving en maakte hij zijn leerlingen actief bewust van het verenigingsleven.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.