Landgraaf Koerier

Menu

Auti Treff

Op donderdag 16 september 2021 om 19.30 uur vindt de eerste bijeenkomst in 2021 plaats van Auti-Treff. Wij ontvangen gasten graag op onze nieuwe locatie in Kerkrade, Spekhofstraat 15 in het Flexiforum. Dit adres is makkelijk bereikbaar via de autoweg en u kunt makkelijk en gratis parkeren.

De organisatoren zijn blij weer een bijeenkomst te kunnen organiseren na de lange en stille corona-periode. Wij kunnen op deze plek voldoende afstand houden doordat we gebruik kunnen maken van een grote ruimte. En we zorgen voor een warm welkom.

We gaan op donderdag 16 september tijd nemen om ervaringen uit te wisselen. De koffie en thee staat klaar en is gratis.  U moet wel even aanmelden vooraf via Marga Houben via autitreff@gmail.com

AUTI-TREFF is een ontmoetingsplek voor ouders en/of naasten van mensen met autisme, mensen met autisme zelf en voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel betrokken voelt bij mensen met autisme.
AUTI-TREFF wordt georganiseerd door ouders voor ouders. Ouders bepalen zelf wat in de bijeenkomsten besproken wordt.
Naast inloopavonden voor ontmoeting en wederzijdse ondersteuning zijn er bij AUTI-TREFF diverse activiteiten en thema-avonden met als doel het verbeteren van de positie van mensen met autisme specifiek in onze regio Zuid-Limburg. Thema’s hebben o.m. betrekking op het verbeteren van gemeentelijke beleid (Wmo, Jeugdwet, PGB), (beschermd) wonen, onderwijs, werk en/of uitkering (Wajong), (toegang tot) hulpverlening.

Tot ziens!

Auti-Treff

Marga Houben,

Doris Balmaekers

Natalie Savelsbergh

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.