Landgraaf Koerier

Menu

Het Service Gilde Landgraaf nodigt uit.

Onder het motto ‘wandelen is goed voor lichaam en geest’ nodigt het Gilde Landgravenaren en geïnteresseerden uit om deel te nemen aan de themawandeling ‘van vuilstort tot zonnepark’ op maandag 24 oktober 2022.

De wandeling start om 09.00 uur bij het gemeenschapshuis ‘de Residentie’ aan de Gravenweg te Abdissenbosch. De gidsen vertellen onderweg over de vroege en de latere geschiedenis van het dorp. Vóór het einde van de rondwandeling wordt het gerealiseerde zonnepark op de voormalige regionale vuilstortplaats aan de Europaweg Noord bezocht, waar de directeur van Bodemzorg Limburg een toelichting zal geven over de ontwikkeling van het gebied.

Bij benadering is de wandeling 7 kilometer lang en duurt 2,5 uur. Tijdige aanmelding bij het Gilde (email: gildelandgraaf@gmail.com) of bij dhr. P. Kusters (tel.nr. 045-5312629) onder vermelding van naam en telefoonnummer is aan te raden i.v.m. de beperkte groepsgrootte. Deelname is kosteloos; een vrijwillige bijdrage is welkom. Ook in slechte weersomstandigheden, met uitzondering van stortregen, gaat de wandeling door.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.