Landgraaf Koerier

Menu

Uitreiking waarderingsteken aan voorzitter Scouting Pius XII Landgraaf

Begin oktober werd aan Evelien van Limbeek, voorzitter van Scouting Pius XII, een waarderingsteken uitgereikt. Scouting Nederland heeft deze tekens om haar waardering te laten blijken aan vrijwilligers voor hun jarenlange inzet.

Evelien zorgt als voorzitter voor een fijne samenwerking en verenigingsband tussen alle leden. Ze onderhoudt intensief contacten met groepen binnen de gemeente en met andere maatschappelijke organisaties.

Voor Scouting is zij ook op regionaal en provinciaal niveau actief. Zo zit zij in de organisatie van Expeditie JoTi – een succesvol on- & offline spel voor scouts van 15 jaar en ouder – voor meer dan 1000 deelnemers. Ook behoort ze tot de trainersgroep van Scouting Limburg en heeft zij meermaals een grote bijdrage geleverd aan de kidsparty, een provinciaal evenement voor Welpen en Bevers met zo’n 2000 deelnemers.

Voor de Regio Zuidoost-Limburg helpt ze de Regionale Scoutingwedstrijden te organiseren. In het verleden organiseerde zij mede Scoutifestatie 2018, een meerdaags event waarbij zo’n 1000 leden van alle speltakken aanwezig waren!

Scouting Pius XII is apetrots op deze gedreven voorzitter, die zich voor de volle 100% inzet en steeds weer zorgt dat allerlei scoutingzaken op rolletjes lopen. De uitreiking van het waarderingsteken – de Gouden Oehoe – is dan ook dubbel en dwars verdiend!

Evelien, van harte gefeliciteerd en dankjewel namens alle leden van Scouting Pius XII !

Ook lid worden? Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Kom gerust eens langs bij Pius XII, kakertsweg 85 in Landgraaf! (www.scouting-pius12.nl

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.