Landgraaf Koerier

Menu

Kerstkienen bij Fanfare St.Barbara G.A.    

Op vrijdag 9 December organiseren wij weer ons traditioneel gezellige kerstkienen.Dit vindt plaats in Partycentra het Streeperkruis, de thuisbasis van de fanfare.

Iedereen die normaal niet van kienen houdt weet die avond de weg naar de fanfare te vinden, want tijdens het Kerstkienen staat gezelligheid hoog in het vaandel geschreven. Met prijzen als halve hanen, konijnenbouten, kerstdecoraties, de 2 superronden en de beruchte verliezersronde is de kerstsfeer snel gevonden.

Dit jaar is er ook weer een extra loterij gesponsord door Rousseau Chocola Op de Kamp, Danny’s Bloemen en Kadoshop en Deco Shop Farm House Schinveld. De fanfare wil langs deze weg ook iedereen bedanken die elk jaar weer het kienen sponsoren in welke vorm dan ook.

De opbrengst van deze Kienavond komt natuurlijk ten goede van de fanfare. Wilt u ook eens uw geluk beproeven tijdens een gezellige kienavond komt dan gerust langs. Series kosten 7 euro en losse kienkaarten 2 euro

Op vrijdag 9 December gaat de zaal open om 18.30 uur en het kienen begint om 19.30 uur. Kinderen onder 16 jaar alleen toegang onder begeleiding van volwassenen.

We wensen iedereen fijne feestdagen toe en kijken al uit naar 2023 waar we diverse leuke  evenementen gaan organiseren.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.