Landgraaf Koerier

Menu

Bakkes Rimburg nodigt u uit

24 September is Landelijke Burendag door het Oranjefonds. Ook het Bakkes Rimburg maakt hier gebruik van en nodigt haar directe buren uit, op uitnodiging, voor een gratis kopje koffie met een gratis stukje Bakkes vlaai en een tegoedbon voor een Bakkes Brood. Dit gebeurt voordat het grote publiek komt. Vanaf 13.00 tot 17.00 uur is iedereen weer welkom bij het Bakkes Rimburg, Kapelweien 2d, in Rimburg (Landgraaf). Waarbij u onder het genot van een vers gebakken stukje vlaai, een kopje koffie kunt genieten en waarbij Draaitanic by Dino deze middag de muziek zal verzorgen. Bij koud, nat, slecht weer of extreme hitte kan en zal deze bakdag NIET doorgaan, kijk bij twijfel op onze Facebook pagina Bakkes Rimburg . https://www.facebook.com/groups/239121916170906/.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.