Landgraaf Koerier

Menu

Vanavond lezing over de natuur in de achtertuin in het Sjevementhoes

Op dinsdag 12 december verzorgen Mai Arets en Corrie Meijer voor IVN Kerkrade een lezing over Natuur in de achtertuin. 

Door coronamaatregelen tot thuiswerken gedwongen hadden wij tijd om het leven in onze achtertuin uitgebreid te volgen. Door een keur aan planten die bloeien van de eerste krokussen tot de laatste aster en hemelsleutel, een aantal grotere struiken, een amandelboom en twee vijvers is er een rijke variatie aan leven te ontdekken. Dat leverde verrassingen op zoals zeldzame bijtjes, uitsluipende libellen en fraaie vlinders. Maar ook diverse vogels die kwamen eten en badderen. In deze lezing nemen wij u mee in de ontdekkingen die wij gedurende een drietal jaren in de vier seizoenen gedaan hebben.
Aanvang: 20.00 uur in het Sjevemethoes, Sint Pieterstraat 3, 6463 CS Kerkrade.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.