Landgraaf Koerier

Menu

Wim Zagar nieuwe hoofdtrainer UOW ‘02

Wim Zagar

Wim Zagar

Aan het einde van het lopende seizoen neemt Roger André afscheid als hoofdtrainer van UOW ’02 om zijn loopbaan voort te zetten bij FC Hoensbroek. De afgelopen week is er daarom intensief gesproken met zijn beoogde opvolger. Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat het trainersheft vanaf komend seizoen in handen zal zijn van Wim Zagar. 

Wim is voor UOW ’02 geen onbekende. Als geboren en getogen Böscher jong heeft Wim zijn jeugdjaren doorgebracht bij SV Abdissenbosch, waar hij als jonge speler al op het eerste elftal speelde. Omdat zijn talent ook onderkend werd door Roda JC, speelde hij daar twee seizoenen op respectievelijk de A1 en het tweede elftal, alvorens hij voor een seizoen het eredivisieavontuur aan ging bij Tung Sing in Hongkong. Na zijn buitenlands avontuur speelde Wim ondermeer bij RKONS in de hoofdklasse.

Zijn actieve spelersloopbaan beëindigde Wim bij de club waar hij ooit begon. Daar zette hij ook zijn eerste stappen als trainer. Na SV Abdissenbosch volgden zes seizoenen FC Hoensbroek, waarmee Wim naast een kampioenschap ook promotie via de nacompetitie afdwong.

Ook bij zijn volgende club, RKVV Voerendaal, wist Wim met zijn spelers  het kampioenschap binnen te halen, waardoor deze club op dit moment uitkomt in de derde klasse A en een van de tegenstanders van ons eigen eerste team is. Wim is een enthousiaste en gedreven trainer die resultaten wil behalen, maar die ook oog heeft voor het plezier van spelers en supporters.

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.