Landgraaf Koerier

Menu

Startersavond voor aankomende en pas gestarte ondernemers

Onder het motto ‘Ondernemen doe je samen’ organiseert Stichting StartersCentrum Limburg

op woensdag 25 maart van 19.00 uur tot 22.00 uur een gratis evenement voor iedereen die overweegt als zelfstandig ondernemer/zzp’er te starten of onlangs is gestart. Het startersevent vindt plaats in het Business Center Roerpoort (langs de A73) in Herten, gemeente Roermond.

Stichting StartersCentrum Limburg is het eerste aanspreekpunt voor startende ondernemers en zzp’ers in Limburg. Het StartersCentrum ondersteunt iedereen die een eigen bedrijf wil starten en adviseert ondernemers die startproblemen ondervinden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een uniek samenwerkingsverband tussen Limburgse gemeenten en een aantal regionale partners. Deelname aan het event is gratis dankzij een bijdrage van alle subsidiërende gemeenten. Aanmelding verplicht via de website www.starterscentrum.nl/startersdag-limburg/. Daar is ook meer informatie te vinden over het programma.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.