Landgraaf Koerier

Menu

Amfibie- en vleermuisexcursie door de Anstelvallei.

Op vrijdag 17 juli maakt IVN Kerkrade een avondwandeling door de stille Anstelvallei. Amfibieën als kikkers, padden en salamanders komen pas in de koele zomeravond tevoorschijn. Tijdens deze avondwandeling besteden we aandacht aan alles wat er ’s avonds en ’s nachts in de natuur actief is. Dat varieert van (naakt-)slakken, loopkevers tot amfibieën. Met zaklampen kijken we naar het leven in poeltjes en plassen. Als het donker wordt, proberen we ook vleermuizen te ontdekken als ze boven het water of boven het pad vliegen. Denk aan een zaklamp. Zeker leuk voor kinderen met (groot-) ouders.
Vertrek: 20.30 uur parkeerplaats kasteel Erenstein, Brughofweg 25 te Kerkrade.
Leiding: Mai Arets en Corrie Meijer. Verplichte aanmelding via m.h.marets@online.nl. Maximaal 15 deelnemers.
met vriendelijke groet/ mit freundlichen Grüssen,

Olaf Op den Kamp, voorzitter IVN Kerkrade

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.