Landgraaf Koerier

Menu

“De aanleg van glasvezel start eind november in Landgraaf in de wijk Nieuwenhagen”

Goed nieuws voor de inwoners van de wijk Nieuwenhagen in Landgraaf. Eind november start de aanleg van glasvezel in dit gebied. De aanleg neemt naar verwachting ongeveer een jaar in beslag. Dit betekent dat eind 2023 alle klanten gebruik kunnen maken van hun werkende glasvezelverbinding.

Glasvezel voor de wijk Ubach over Worms

Ubach over Worms is de volgende wijk waar vanaf 24 oktober de schouwers langs de deur komen om het voorbereidende werk te doen voor de aanleg van glasvezel in dit deel van Landgraaf. Alle inwoners worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Informatiebijeenkomst in de buurt

Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over de voordelen van glasvezel, het aanbod en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk een informatieavond. Deze vindt plaats op:
• Donderdag 1 december bij ’t Stroatje aan de Eygelshovenerweg 4 in Landgraaf
Vanaf 19.00 uur is de deur geopend en om 19.30 uur start de presentatie waarbij bezoekers alle gelegenheid krijgen tot het stellen van vragen.

Glasvezel Informatiepunt  

Ook heeft DELTA Netwerk een Glasvezel Informatiepunt geopend aan de Rossinipassage 6 in Landgraaf. Hier kan iedereen terecht voor advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen en voor hulp bij het afsluiten van een abonnement. De adviseurs staan klaar!

 

De openingstijden van het Glasvezel Informatiepunt zijn:
Woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

 

Kijk voor meer informatie op deltanetwerk.nl/landgraaf

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.