Landgraaf Koerier

Menu

Nieuw logo Gaia zoo

Sinds de opening van de ZOO in 2005, is GaiaZOO voortdurend in ontwikkeling. Jaarlijks wordt er in de dierentuin geïnvesteerd en de diercollectie breidt zich uit. Talloze awards en ruim 7 miljoen bezoekers laten zien dat jullie dit weten te waarderen. Gaia is vernoemd naar de (moeder) aarde. Niet alleen de dierentuin groeit, maar ook het besef dat GaiaZOO een grote verantwoordelijkheid heeft om goed voor onze aarde te zorgen. Daarom is het tijd voor een nieuwe uitstraling en een nieuw logo waarin als het ware onze vingerafdruk op de aarde wordt getoond. Mensen worden hiermee geattendeerd op onze unieke planeet, maar vooral ook op de kwetsbaarheid daarvan.

 

“In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is”

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.