Landgraaf Koerier

Menu

Nieuw Talent Orkesten van start in Landgraaf, Brunssum, Kerkrade

Maar liefst 21 muziekverenigingen uit Brunssum, Kerkrade en Landgraaf slaan samen met SMK de handen ineen om volwassenen het plezier van samen muziek maken te laten ontdekken.

Zowel in Brunssum, Kerkrade als in Landgraaf gaat er een Nieuw Talent Orkest van start. In tien repetities ervaren de deelnemers van het Nieuw Talent Orkest hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. Een muzikale achtergrond of noten kunnen lezen is niet nodig. Het plezier staat voorop. Muzikanten van de muziekverenigingen ondersteunen tijdens de repetities. De repetitieperiode wordt afgesloten met een feestelijk concert.

Het concept van het Nieuw Talent Orkest is afkomstig uit Friesland. De laagdrempelige manier van muziek maken is wat dit concept bijzonder maakt. Inmiddels hebben in heel Nederland al meer dan tweeduizend nieuwe muzikanten hun weg gevonden naar een Nieuw Talent Orkest in hun regio.

Eind april starten de repetities van de drie orkesten. Meer informatie en aanmelden: smkparkstad.nl/nieuw-talent-orkest

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.