Landgraaf Koerier

Menu

Ontdek muziek bij St. Paulus  in Cultuurhuis Landgraaf

Op zaterdag 18 maart organiseert fluit- en tambourcorps St. Paulus een openbare repetitie zodat iedereen het plezier van samen muziek maken kan ontdekken. Maak kennis met de verschillende muziekstijlen uit het repertoire van St. Paulus en ervaar het plezier van muziek! Bij St. Paulus spelen we wekelijks met ongeveer 55 muzikanten de mooiste muziekstukken. Iedereen is welkom om te komen luisteren of om mee te spelen.

 

Ook vertellen we op deze avond meer over ons opleidingsprogramma ‘hit and blow’. In de eigen muziekopleiding van Fluit- en Tambourcorps St. Paulus leer je pijperfluit, dwarsfluit of slagwerk spelen. Het eerste half jaar is de opleiding gratis! 

 

De openbare repetitie vindt op 18 maart plaats van 18:30-19:30uur in Cultuurhuis Landgraaf, Veldstraat 21 te Landgraaf.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.