Landgraaf Koerier

Menu

Veel kluscontacten gelegd op Beursvloer Landgraaf

De delegatie van PHDES neemt de jubileumprijs in ontvangst.

De delegatie van PHDES neemt de jubileumprijs in ontvangst.

Vrijwilligerscentrale Landgraaf heeft woensdag 30 januari het raadhuis omgetoverd tot de Beursvloer Landgraaf. De Beursvloer stond in het teken van NLdoet en was daarom dé ontmoetingsplaats voor klusaanbieders en klussers. In één uur tijd zijn er dertig matches gesloten. Niet alleen NLdoet-klussen gingen als warme broodjes over de toonbank, maar voor veel klusaanbieders heeft het ook nieuwe contacten, nieuwe samenwerkingsverbanden en zelfs potentiële sponsoren opgeleverd.

Naast de gemaakte matches zijn er ook nog diverse prijzen verloot, mogelijk gemaakt door Snowworld Landgraaf, het Suikerpotje en Bero Banket. Sportvereniging

Gymnastiekvereniging PHDES heeft de jubileumprijs van Vrijwilligerscentrale Landgraaf ter waarde van €500,- in ontvangst mogen nemen voor de uitvoering van hun hartverwarmende klus tijdens NLdoet 2013. PHDES zoekt nog enkele vrijwilligers voor deze klus waarbij men het eigen clubgebouw, en daarmee ook de buurt, wil verfraaien. Ook andere organisaties in Landgraaf zoeken nog vrijwilligers. Wilt u weten wat er in de aanbieding is? Kijk op de website van NLDoet of kom langs bij Vrijwilligerscentrale Landgraaf in het raadhuis! De Beursvloer Landgraaf was een groot succes. Hiervoor willen wij alle standhouders en bezoekende partijen bedanken.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.