Landgraaf Koerier

Menu

Schoolvoetbaltoernooi

Het jaarlijkse Albert Heijn Schoolvoetbaltoernooi komt er weer aan. Op woensdag 3 april a.s. wordt er met 350 leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de Landgraafse basisscholen gestreden om de titel Landgraafs Schoolvoetbal Kampioen 2013. Het AH Schoolvoetbaltoernooi wordt dit jaar op de sportvelden van SVN/Vossenberg georganiseerd.

Dit jaar is de organisatie in handen van vier eindexamen leerlingen van het Beroepscollege Brandenberg. In samenwerking met het Sport & Leisurepark, SVN/Vossenberg en SD&V leerlingen wordt er hard gewerkt aan het Schoolvoetbaltoernooi met naast voetbal meerdere activiteiten voor de niet-voetballende leerlingen.

Bij de nevenactiviteiten kunt u denken aan; schooljournalisten en persfotografen welke een verslag maken van het AH Schoolvoetbaltoernooi, een spandoekenwedstrijd om de teams toe te juichen en nog enkele leuke initiatieven krijgen tijdens het toernooi een plaats.

Iedereen is op 3 april van harte welkom om de teams en spelers vanaf 13.00 uur aan te moedigen op de sportvelden van SVN/Vossenberg. Wilt u meer informatie over het AH Schoolvoetbaltoernooi dan kunt u terecht bij het Sport & Leisurepark. Bel 045-7440710, mail info@slpark.nl of houd de facebook pagina in de gaten: facebook.com/schoolvoetbal.landgraaf

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.