Landgraaf Koerier

Menu

Tourclub Maaslandster zoekt leden

Een groep ‘renners’ van de Maaslandster onderweg.

Een groep ‘renners’ van de Maaslandster onderweg.

Sinds twee jaar heeft wielervereniging Maaslandster een toerafdeling die recreatieve wielrenners in staat stelt om hun hobby op een leuke wijze in groepsverband uit te oefenen. Het is immers veel leuker om als groep een mooie route te rijden dan alleen op pad te gaan. De allermooiste routes worden hoofdzakelijk op zondagen gereden in Limburg, Duitsland en België.

Toerclub Maaslandster heeft op dit moment dertig leden maar wil dit aantal uitbreiden. We streven ernaar om dit jaar met twee groepen te gaan rijden. De leden kunnen zelf bepalen bij welke groep ze zich willen aansluiten. Op deze manier kun je bepalen wat je eigen niveau is en kun je  bij die groep aansluiten die bij je past. Er is een groep met een gemiddelde snelheid van 24-26 km per uur. De andere groep rijdt een gemiddelde van 26-28 km per uur.

Een van de motto’s is samen uit samen thuis, zodat we uiterlijk rond 13.00 uur weer terug zijn. De start en finish zijn bij het Sport- en Leisurepark in Landgraaf.

Geïnteresseerden kunnen een keer vrijblijvend meerijden met Tourclub Maaslandster. De afstanden die gereden worden liggen meestal tussen de 70-120 km. Voor meer info kan u ook terecht bij John Willemsen (ewprive@gmail.com)

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.