Landgraaf Koerier

Menu

Uitzwaaiconcert Harmonie Laura

Harmonie Laura

Harmonie Laura

Na een maandenlange en intensieve voorbereiding staat Harmonie Laura aan de vooravond van haar concertreis naar in Zwitserland. Het harmonieorkest begint het muzikale avontuur op woensdag 8 mei als de bus vertrekt richting Horw/Luzern. Hoogtepunten tijdens de trip worden ongetwijfeld het openluchtconcert in Kurpark Vitznau en het galaconcert dat verzorgd wordt in samenwerking met Harmonieorchester Luzern.

Naast de voorbereidende repetities en de concerten heeft de reisorganisatie ook gezorgd voor ontspanning voor de muzikanten en dirigent Patrick Letterle met uitstapjes naar Rigi en Luzern. Op zondag 12 mei vertrekken de muzikanten en supporters weer richting Landgraaf.

Op zaterdag 27 april zal het orkest haar volledige concertreisprogramma ten gehore brengen in D’r Sjtee Uul te Lauradorp en nodigt iedereen uit om de vereniging te komen ‘uitzwaaien’.  De Laura staat er om bekend dit geheel in stijl te doen en zal de zaal de sfeer van Zwitserland ademen. Authentieke Zwitserse gezelschapsspellen en typische Zwitserse hapjes maken de avond compleet. Tevens zal na afloop van het concert de Tiroler Sjpasskapel De Trek-Zek de avond op passende wijze muzikaal opluisteren.

Deze Zwitserse concertavond is op zaterdag 27 april vrij toegankelijk en de zaal zal om 19.30 uur opengaan. Aanvang van het concert is om 20.00 uur.

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.