Landgraaf Koerier

Menu

Wandelen met lotgenoten

De Stichting Omgaan met Angst op de eerste zaterdag van de maand een wandeling, de eerstvolgende keer op zaterdag 4 mei. De tocht is bedoeld voor angstpatiënten, hun partners en/of vrienden, die behoefte hebben om op een gezellige en ongedwongen manier lotgenoten te ontmoeten. Het is een mooie wandeling van circa 8 km met hellingen over veldwegen, door weilanden en over bospaden. De tocht is ook geschikt voor de beginnende wandelaar, mits voorzien van stevig schoeisel.

De wandeling start om 13.30 uur op de parkeerplaats van De Geulhof, Eperweg 11 te Mechelen. Na afloop van de wandeling is er gelegenheid om op eigen kosten wat te drinken en/of te eten.

Deelname aan deze wandeltocht is gratis. De tocht gaat altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Kun je door onvoorziene omstandigheden niet op tijd aan de start zijn, bel dan 06 – 211 52 395 en er wordt even op je gewacht.

Nadere informatie over de wandeling is op te vragen via info@omgaanmetangst.nl of telefonisch op nummer 043 – 368 54 13 (Mark Ahsmann).

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.