Landgraaf Koerier

Menu

Clubkampioenschappen bij Olympia Landgraaf

Enkele trotse kampioentjes van GV Olympia.

Enkele trotse kampioentjes van GV Olympia.

Op zaterdag 22 juni hield Olympia Landgraaf zijn jaarlijkse clubkampioenschappen voor de recreantenafdeling. De jonge gymnasten hadden zich sinds de Turnontmoetingen en het Meisjes Turn Toernooi die in april plaats vonden voorbereid op deze sportieve onderlinge strijd en dat was te zien!

Na de opmars van de gymnasten, gehuld in hun turnpakjes en onder begeleiding van muziek en applaus van ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s konden de wedstrijden beginnen. Het was een drukte van belang in de Olympiahal waar de groepen streden voor de podiumplaatsen en de vele supporters van de jonge garde menig kiekje maakten. Om half drie volgde de prijsuitreiking door het onvolprezen Olympialid Wim Bitter. Nadat de medailles voor de diverse onderdelen waren verdeeld, ontvingen Esmee Bonten en Tygo Vissers elk een grote beker voor de turnster en turner met de hoogste dagscore. Uiteraard waren er ook dankwoorden voor alle vrijwilligers, die onder aanvoering van Mario Sweelssen zorgden voor een vlot verloop van deze dag.

Voor een uitgebreid verslag en de gedetailleerde uitslagen van deze dag verwijzen wij u naar de website van Olympia: www.olympialandgraaf.nl  .

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.