Landgraaf Koerier

Menu

Rilana di Bartolomeo eerste genomineerde jeugdvrijwilliger

Rilana di Bartolomeo samen met voorzitter Rob Snijkers van PHDES en wethouder Harry Leunessen.

Rilana di Bartolomeo samen met voorzitter Rob Snijkers van PHDES en wethouder Harry Leunessen.

 

Het jaarlijkse dansspektakel van gymnastiekvereniging PHDES was het podium voor de uitreiking van de eerste nominatie voor de Jeugdvrijwilligersprijs 2013. Wethouder Harry Leunessen en Claudia Gulikers van de Vrijwilligerscentrale Landgraaf verrasten jeugdvrijwilligster Rilana di Bartolomeo tijdens het dansspektakel op zondag 23 juni in de Borenburg te Voerendaal.

Rilana di Bartolomeo is een zeer gedreven vrijwilligster van PHDES. Al jaren is Rilana leidster bij de afdeling jazzdans en zij is dan ook met grote regelmaat in de gymzaal te vinden. Daarnaast is zij lid van de activiteitencommissie van PHDES en organiseert zij mede de jeugdactiviteiten zoals discoavonden, speurtochten, knutselmiddagen en carnavalsavonden. Ook bij de organisatie van het dansspektakel draagt zij haar steentje bij maar danst ze ook zelf mee! Het tekent Rilana dat ze altijd bereid is om iets te doen, ze neemt initiatief en je kunt op Rilana vertrouwen. Dit alles zonder dat ze op de voorgrond wil treden. PHDES is dan ook bijzonder trots op Rilana, zeker gezien haar jonge leeftijd.

De jeugdvrijwilliger, de vrijwilliger van de toekomst, is heel belangrijk voor het vrijwilligerswerk. De jeugdvrijwilliger betreft de leeftijdsgroep tot en met 21 jaar.

Kent u een jeugdvrijwilliger in Landgraaf die u in het zonnetje wilt zetten voor zijn of haar vrijwilligerswerkzaamheden? Aarzel niet en nomineer de jeugdvrijwilliger voor de Jeugdvrijwilligersprijs Landgraaf 2013.

Aanmelden kan via het ‘Nominatieformulier Vrijwilligersprijs’. Download het formulier op de websites www.vrijwilligerswerkparkstad.nl of www.landgraaf.nl of vraag het formulier op bij de Vrijwilligerscentrale Landgraaf via telefoonnummer 045–5695346 of via email naar vrijwilligerscentrale@landgraaf.nl.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.