Landgraaf Koerier

Menu

Culinaire herfstwandeling Kiwani’s voor goed doel

Op zondag 6 oktober organiseert serviceclub Kiwanis Kerkrade/Landgraaf voor de elfde keer in successie een culinaire herfstwandeling door de mooie groengebieden van Kerkrade, Landgraaf en aangrenzende gebieden. De Kiwanis, die als doel hebben ‘serve the children of the world’, organiseren deze wandeling steeds voor een goed doel. De deelnemers wordt dus niet alleen een mooie herfstzondag bezorgd, maar zij dragen ook bij aan het lenigen van noden bij mensen die dat hard nodig hebben.

Bij de start in het DinoDome van GaiaZoo genieten de deelnemers eerst van een kopje koffie met een plakje cake, waarna zij aan een wandeling beginnen van zo’n 13 kilometer en waarbij zij tijdens een viertal pauzemomenten mogen genieten van een viergangenmenu. De afsluiting vindt plaats in het DinoDome met een zoet of hartig dessert, waarna  op het terras onder het genot van een pilsje of een lekker glas wijn en vrolijke muzikale klanken nog nagepraat kan worden.

De kosten voor deelname aan deze culinaire wandeling bedragen € 28,50 pp. En voor kinderen t/m 12 jaar € 8,00 pp. Men mag een voorkeur uitspreken voor een vertrektijd. Daarbij kan men kiezen uit de volgende tijden: 09.30 uur – 10.00 uur – 10.30 uur – 11.00 uur – 11.30 uur – 12.00 uur. De volgorde van binnenkomst van inschrijvingen bepaalt de mogelijkheid van deelname en van realiseren voorkeurtijd.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via een mail naar culinaireherfstwandeling@hotmail.com onder vermelding van naam, aantal volwassen deelnemers, aantal deelnemende kinderen en van een voorkeur vertrektijd.  Men kan ook schrijven naar: Culinaire herfstwandeling 2013, postbus 3044, 6401 DM Heerlen. De betalingen dienen uiterlijk 20 september  voldaan te zijn, en wel op rekeningnummer 612603393 van Kiwanis Kerkrade/Landgraaf o.v.v. culinaire herfstwandeling 2013. Pas na betaling en zonder bericht van over-inschrijving is de deelname definitief.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.