Landgraaf Koerier

Menu

Derde Samenloop voor Hoop in 2015

Er komt een volgende Samenloop voor Hoop in Landgraaf. Voorzitter Harry Erkens laat weten dat de volgende editie zal plaatsvinden in 2015. De exacte datum wordt in een later stadium vastgesteld. Tijdens de evaluatievergadering is door de organisatie kritisch gekeken naar de editie van juni jl. Alhoewel er een aantal duidelijke verbeterpunten naar voren zijn gekomen, kijkt men met grote tevredenheid terug op het evenement.

De beide hoofddoelen zijn zeker bereikt: een goede opbrengst voor onderzoek naar de bestrijding van kanker en – vooral! – een geweldige sfeer met aandacht en steun voor allen die met deze verschrikkelijke ziekte geconfronteerd zijn geworden. Dat leidt er dan ook toe dat het overgrote deel van het organisatiecomité er ook de volgende keer weer bij is. Voor de vrijgevallen plekken zullen nieuwe vrijwilligers gezocht worden.

Intussen zijn er nog steeds giften binnengekomen en kan penningmeester François Sanders laten weten dat de teller momenteel op bijna € 65.000 staat. Een geweldig resultaat voor de tweede editie van de Samenloop voor Hoop in Landgraaf, maar ook een enorme uitdaging voor 2015. Dit resultaat verbeteren zal niet eenvoudig zijn.

Het komende jaar zal gebruikt worden om een aantal zaken uit te werken: vaststellen van de datum, evalueren met de Beheerstichting Park ter Waerden die het complex gratis ter beschikking stelde, invullen van de vrijgekomen plekken in de organisatie, enz.

Het streven van de organisatie is om vóór de zomer van 2014 datum en locatie van de Samenloop voor Hoop Landgraaf 2015 bekend te maken.

Mensen, die bereid zijn de organisatie te komen versterken, kunnen informatie inwinnen bij de voorzitter: erkensh@hotmail.com/06-29076512

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.