Landgraaf Koerier

Menu

Dertig jaar Bunkerpop met talent uit eigen huis

 

Circle of Silence bezig in de oefenruimte.

Circle of Silence bezig in de oefenruimte.

Bunkerpop bestaat dertig jaar en dat wordt op zaterdag 7 september gevierd met een aflevering die geheel is samengesteld uit talent uit eigen huis. Daarmee zal Bunkerpop een heuse showcase zijn waarbij werkelijk alle activiteiten binnen de Oefenbunker aan bod komen. De entree is gratis.

Om 12.00 uur start het programma met een presentatie van leerlingen van Drumschool Parkstad en gitaardocent Ben Berendsen. Deze leerlingen volgen lessen in de Oefenbunker en kunnen niet wachten om te laten zien wat zij geleerd hebben.

Vanaf 15.20 uur zijn er optredens van Scars of Battle, Magic Thoughts, X-Libris, Short Fusion, Plastic Personality, d’r Lei va Kaalhei, Backtrack, Circle of Silence en From Earth, allemaal muzikaal uiteenlopende bands die wekelijks in De Oefenbunker repeteren.

Naast de presentaties en live optredens zijn er heel wat andere activiteiten, zoals workshops van Drumschool Parkstad, een Rap schijven met rapper Dragan Pevulja, air-guitar en air-drum wedstrijd en een jamsessie onder leiding van Mescaliner!

Ook de kids zijn welkom op Bunkerpop. Buiten hebben we een groot springkussen, maar ook zij kunnen deelnemen aan de wedstrijden, workshops en proeflessen.

Bunkerpop wordt afgesloten met een afterparty. Vanaf 23.30 uur gaan de voetjes van de vloer op de beats van Klassebass.

Meer info over het programma op:  www.oefenbunker.com en www.facebook.com/oefenbunker of via 045 5324354 mail info@oefenbunker.com

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.