Landgraaf Koerier

Menu

Gabby Kleinen lid Orde Oranje-Nassau

Gabby Kleinen, 72 jaar, uit Eygelshoven is benoemd tot lid in de Orde van Oranje/Nassau. De uitreiking vond plaats in de grote kerk van de H. Joannes de Doper te Eygelshoven, ter gelegenheid van de viering van het Joannes de Doperfeest te Eygelshoven.

Gabby Kleinen is langdurig en intensief betrokken (geweest) bij diverse plaatselijke organisaties die activiteiten ontplooien op kerkelijk gebied.

Van 1964 tot 1979 was hij secretaris van de parochieraad van de H. Joannes de Doperkerk en van 1981 tot 1997 secretaris van het kerkbestuur van H. Joannes de Doperparochie in Eygelshoven.

Ook is Kleinen sinds 2001 voorzitter van het Gemengd Kerkelijk Zangkoor  St. Johannes en is hij nog altijd actief lid van de Stichting Gilde St. Jan en H. Pastoor van Ars.

Verder was hij voorzitter van de jaarkring, lid van de ouderraad van het Antonius Doctor College en (ambtelijk) secretaris van het Dekenale Centrum Kerkrade. Tevens was hij lid van de stuurgroep clustering van het dekenaat Kerkrade en secretaris van de dekenale en pastorale raad. Daarnaast verrichte hij onder meer administratieve werkzaamheden en ondersteunde hij de deken.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.