Landgraaf Koerier

Menu

GBBL stelt vragen over voortgang leerlingenvervoer

Tijdens de raadsvergadering van 30 mei en de extra raadsvergadering van 7 juni 2013 kon de Landgraafse raad voor wat betreft het leerlingenvervoer voor het schooljaar 2013-2014 een keuze maken tussen het eerder unaniem door de raad gevraagde raadsvoorstel, het amendement van de PvdA en het amendement van de GBBL. Tijdens de discussies is nadrukkelijk de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van de voorstellen aan de orde geweest.

De belangrijke datum van 15 juli is verstreken en de GBBL fractie is benieuwd naar het resultaat van de uitvoering van het aangenomen amendement. Zij stelt daarom een aantal gedetailleerde vragen over de aantallen aanvragen, of die tijdig zijn afgehandeld, of de beschikkingen tijdig voor aanvang van het schooljaar kunnen worden afgegeven, en zo niet, wat de consequenties zijn voor de ouders van de kinderen, en voor de schatkist van de gemeente.

GBBL vraagt ook waarom er twee verschillende adviezen over de uitvoerbaarheid en haalbaarheid zijn afgegeven door de afdeling van het gemeentebestuur die hierover gaat.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.