Landgraaf Koerier

Menu

Sint Michaël en Nouveau Visage treden samen op

Nouveau visage

‘Staatsiefoto’ van showkoor Nouveau Visage.

Wat is er mooier dan muziek maken? De leden van harmonie Sint Michaël weten het antwoord: sámen muziek maken. Doen ze dat niet al jaren dan? Jawel, maar het werd tijd voor iets nieuws. Dirigent Ronald Slijpen zocht contact met ‘Showkoor Nouveau Visage’ en, zo gezegd zo gedaan: op 2 november geven ze sámen een concert. ‘Iets heel vernieuwends, waarvoor iedereen de deur uit moet komen’, zegt Slijpen.

‘Nouveau Visage’ is niet zomaar een zangkoor. Een paar jaar geleden traden ze met hun eigen musical in Theater Kerkrade op. De groep verdient met vlag en wimpel de naam showkoor, want al die mooie stemmen worden vol enthousiasme met muziek, dans en show gecombineerd. En op 2 november dus met de Harmonie Sint Michaël. Dat belooft een niet te missen groots spektakel met beeld- licht- en geluidseffecten te worden, laat de dirigent weten. ‘Een evenement waar het Eikske over een paar jaar nog steeds over praat.’

De komende weken staan in het teken van: repeteren, repeteren en nog meer repeteren, maar ook: elkaar leren kennen en leren van elkaars succes. Om dat vervolgens op 2 november om 20.00 uur in het Wijkcentrum in Landgraaf (Pijler 13) met u te kunnen delen. Wilt u de afloop van deze mooie samenwerking meemaken? Koop of reserveer dan voor €5,- een kaartje bij een van de leden, op de website www.stmichael.nl of bij Tabakszaak Gulpers op de Markt 5 in Schaesberg.

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.