Landgraaf Koerier

Menu

Oproep voor spelers in Levend Kerstspel

Vereniging Levend Kerstspel Nieuwenhagen is op zoek naar mensen die actief willen deelnemen aan de opvoering van dit Levend Kerstspel op zaterdag 24 december om 19.00 uur. De vereniging zoekt mensen die bereid zijn om op deze avond een rol te vervullen als Jozef, Maria, kindje Jezus, engel, koning, page, herder, herbergier of één van de vele leden van de bevolkingsgroepen die aan het spel deelnemen. Er hoeft geen tekst gesproken te worden. Deze staat op een geluidsband.

De voorstelling wordt gegeven op het terrein van Op de Bies aan de Hereweg.

Dit tweejaarlijkse evenement bestaat uit een opvoering van het kerstverhaal vóór en door de burgers van Landgraaf, waar ook een tal van echte dieren en zelfs een heuse kameel aan deelneemt. Het spel is op allerlei fronten aangepast zodat het voor spelers en toeschouwers nog aantrekkelijker is geworden om mee te spelen of om te komen kijken.

Dit jaar zal de nieuwe kerststal in gebruik genomen worden die door financiële steun uit de bevolking tot stand is gekomen. Voor de kostuums e.d. wordt door de vereniging gezorgd. In de aanloop naar de uitvoering zal er twee maal gerepeteerd worden. Er zijn rollen van jong tot oud, iedereen kan deelnemen.

Lijkt het jou een uitdaging om deel te nemen aan dit groots evenement, meld je dan snel aan via info.kerstspel@gmail.com  of via 06-43377050 en geef aan welke rol je het liefst zou willen spelen. We zullen dan proberen zoveel mogelijk aan je voorkeur van rol tegemoet te komen. Beleef kerst eens op een andere manier en meld je snel aan en zorg mee dat een stuk cultuur in Landgraaf in stand wordt gehouden.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.