Landgraaf Koerier

Menu

De Zonnebloem is op zoek naar vrijwilligers

Zonnebloem afdeling Nieuwenhagen is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Onze meer dan 145 gasten zijn vooral oudere en soms ook zieke mensen of mensen met een lichte beperking. Wij willen hen laten deelnemen aan de maatschappij door hen uit hun isolement te halen. Om deze reden brengen onze vrijwilligers hen een bezoekje, gaan met hen wandelen, nodigen hen uit voor de vele activiteiten die door het bestuur georganiseerd worden.

Als vrijwilliger richt je ook samen met de andere vrijwilligers en de bestuursleden de zaal in wanneer een van de gezellige middagen, de Paas- en of Kerstviering georganiseerd worden. Ook begeleidt men de gasten tijdens een dagtocht of ander gezellig uitje. Vijf maal per jaar neemt de vrijwilliger deel aan de vrijwilligersvergadering en jaarvergadering, waar diverse zaken besproken worden.

U staat er nooit alleen voor. U wordt begeleid door ons bestuurslid bezoekwerk en kunt ook altijd rekenen op de overige bestuursleden. We hebben een gezellig vrijwilligersteam. Wilt u nog meer informatie en/of wilt u zich bij ons aanmelden als vrijwilliger? Neem dan gerust contact met ons op via het secretariaat: tel.06 40895411 of per mail carinahensgens@hotmail.com.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.