Landgraaf Koerier

Menu

Kandidaten van de VVD voor gemeenteraad 2014

De eerste vijf kandidaten op de lijst van de VVD: van links naar rechts Ronald Raets (nr. 5), Anita Raets – van Mulken (nr. 4), Björn Lambie (lijsttrekker), Kelly Regterschot (nr. 3) en Jacques-Michel Bloi (nr. 2).

De eerste vijf kandidaten op de lijst van de VVD: van links naar rechts Ronald Raets (nr. 5), Anita Raets – van Mulken (nr. 4), Björn Lambie (lijsttrekker), Kelly Regterschot (nr. 3) en Jacques-Michel Bloi (nr. 2).

Tijdens de algemene ledenvergadering van de VVD Landgraaf op vrijdag 22 november 2013 is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 unaniem vastgesteld. Tevens hebben de leden ingestemd met het verkiezingsprogramma ‘Koers houden door keuzes te maken – kansen pakken én creëren’.

Lijsttrekker is huidig fractievoorzitter Björn Lambie (31), werkzaam als accountmanager bij De Amersfoortse Verzekeringen en actief als penningmeester bij de Koninklijke Fanfare Aloysiana Schaesberg. Tweede op de lijst staat Jacques-Michel Bloi (26), sinds 2004 actief binnen bestuur en fractie van de Landgraafse VVD en tevens enkele jaren actief als bestuurslid van het IVN Ubach over Worms. Hij is onlangs afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht als Master Public Policy and Administration en tijdens zijn studie werkzaam geweest als persoonlijk medewerker van VVD-Tweede Kamerlid Karin Straus.

Van de drie nieuwkomers staat Kelly Regterschot (38) op plaats 3. Zij heeft jaren gewerkt als beleidsadviseur voor burgemeester Van Aartsen van Den Haag en is sinds december 2012 werkzaam als programmamanager voor het wijkontwikkelingsplan Donderberg in Roermond. Tevens werkt zij als fractiemedewerker voor de VVD-statenfractie in Limburg. Haar vrije tijd besteedt zij mede aan vrijwilligerswerk bij het Bakkes in Rimburg. Vierde op de lijst is Anita Raets-van Mulken (50), actief binnen de VVD als fractieassistent en bestuurslid van de afdeling Parkstad en omgeving. Zij is werkzaam als P&O-consulent en heeft ruime ervaring op maatschappelijk, bestuurlijk en financieel vlak. Plaats 5 wordt ingevuld door Ronald Raets (50). Hij heeft internationale ervaring in vraagstukken van infrastructurele aard en een aantal jaren geleden ervoor gekozen zich in te zetten voor een betrokken lokale politiek, onder andere als fractieassistent bij de VVD.

 

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.