Landgraaf Koerier

Menu

Lancering BNI Prosecco in alle vroegte in Overste Hof

Sfeerbeeld tijdens de lancering van BNI Prosecco in Landgraaf.

Sfeerbeeld tijdens de lancering van BNI Prosecco in Landgraaf.

In de zeer vroege ochtend van 26 november heeft in de Overste Hof de officiële lancering plaatsgevonden van BNI Prosecco Parkstad. BNI (Business Network International) is een netwerkclub die iedere week tijdens een ontbijtsessie bij elkaar komt. Tijdstip van zo’n sessie is van 06.30 uur tot 08.30 uur strikt. BNI biedt een gestructureerde, warme, zakelijke omgeving waarin locale zakenmensen samenkomen om te netwerken, waardevolle marketingvaardigheden te leren en sterke persoonlijke relaties onder elkaar op te bouwen, zodat ze elkaar op basis van vertrouwen consequent aan meer omzet helpen.

 

In totaal waren er op deze koude en zeer vroege ochtend toch ruim 178 aanmeldingen en 155 aanwezigen, alle ondernemers die nieuwsgierig waren wat BNI nu daadwerkelijk inhoud en wat dit concept kan betekenen voor de ondernemer.

In een drukke volle zaal werden de bezoekers verrast met een uitgebreid ontbijt met op de achtergrond een sacofonist die voor de juiste toon moest zorgen. Na ontvangst door Joeri Blom, directeur van BNI, kregen alle BNI-leden van Prosecco Parkstad de mogelijkheid zich te presenteren aan het aandachtige publiek. Waarna de officiële lancering plaats met een oorverdovend filmpje.

Na afronding van de lancering werd er stevig onder elkaar van visitekaartjes uitgewisseld.

Wie geïnteresseerd is in BNI kan een van de huidige leden benaderen en zo een keer meekomen naar een bijeenkomst.

Francesco van Ooyen van de gelijknamige glashandel, en lid van het eerste uur: ‘Het BNI-concept heeft mij sinds de bouwvak te pakken gekregen. Het is, zeker in deze moeilijke tijden, een zeer effectieve manier om elkaar aan omzet te helpen, in een ontspannen sfeer op een toplocatie.”

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.