Landgraaf Koerier

Menu

Laatste boekenbeurs 2013 in de Laethof op 7 december

De laatste Boeken- en Platenbeurs van 2013 op zaterdag 7 december staat in het teken van Kerstmis. De beurs in de Laethof en bijgebouwen aaqn de Putstraat is geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Met het oog op het naderende kerstfeest is er glühwein en koffie.

De meeste boeken kosten vijftig cent en er is van alles: romans, thrillers, oorlog, hobby, natuur, reizen, koken, tuinieren, bloemen,  limburgensia enz. Inmiddels is er een behoorlijke nieuwe aanvoer.

Uiteraard zijn ook de eigen uitgaven van de Egelzer heemkundevereniging te koop, waaronder hun eigen jaarlijkse foto- kalender van 2014 voor de prijs van vier euro. Er is ook een aparte stand van de 8 x11 jarige KV Burgerlust waar de inschrijvers het gedenkboek kunnen afhalen

Nieuw is de enorme voorraad jeugdboeken en vooral het genre ’Young adult’. Er is een grote sortering boeken voor de schaaksportbeoefenaars, langspeelplaten, cd.’s, dvd’s, speelfilms en legpuzzels aanwezig.

Gedurende de openingstijden kunt u ook het mijnproject op de bovenverdieping van de Laethof gratis  bezoeken, waar de geschiedenis van de mijnen Laura en Julia belicht worden.

..

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.