Landgraaf Koerier

Menu

‘Neem de benen’ met STB weer van start in 2014

Na het succesvolle project ‘Neem de benen’ eerder dit jaar, zal ook in 2014 gestart worden bij STB met een beginnersgroep. Een groot aantal deelnemers uit de eerste beginnersgroep heeft inmiddels de loopconditie dermate weten te verhogen dat met gemak een duurloop van 1 uur kan worden volbracht. Ook deelname aan de eerste wedstrijden zijn mede door een verantwoorde trainingsopbouw mogelijk gemaakt. Door de vele positieve reacties en vooral ook het plezier dat deze beginnersgroep beleefd aan het hardlopen, heeft STB besloten om ook in 2014 deze trainingen weer op te starten.

 Met ingang van 9 december kan men zich aanmelden via de website www.stblandgraaf.nl Wees er tijdig bij, want er geldt in ieder geval een deelnemerslimiet. De ervaring van de vorige keer leert dat de aanmeldingen na twee weken moesten worden stop gezet.

In januari zal er een informatieavond zijn waarbij o.a. de aspecten van hardlopen aan de orde komen. De eerste training start op zaterdag 22 februari op Park ter Waerden. Verdere informatie volgt te zijner tijd o.a. ook via dit weekblad.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.