Landgraaf Koerier

Menu

KSK Konkordia Neuss tegen KSV Simson: 29-9

Ondanks de zware nederlaag heeft Simson toch in een vijftal partijen geduchte tegenstand geboden. Vooral Arslam Goyguereev was er op gebrand om na de zeldzame nederlaag van vorige week, weer tot een goed resultaat te komen. Hij stond nu ook weer tegen een zeer sterke tegenstander namelijk Anatolij Efremov, een worstelaar die dit seizoen ook pas één partij verloren had. In de eerste ronde ging de partij nog tegen elkaar op met een  stand van 2 – 1. Na de pauze wist Arslam toch het verschil te maken en won uiteindelijk met 4 – 8.

Alex Paulanyi werd in zijn partij tegen Peter Mass zwaar benadeeld doordat een zeer duidelijke touche over het hoofd werd gezien door de scheidsrechter. Imran Baitazev maakte een goed debuut na zeven weken afwezigheid door een blessure en won van Michael Efremov met 5 – 6.

Aanstaande zaterdag vind het degradatieduel tussen KSV Simson en RC Hürth plaats in Sporthal Baneberg. Beide ploegen hebben het dit seizoen zeer zwaar gehad in de Oberliga en wisten niet tot winst te komen. De wedstrijd in Hürth eindigde onbeslist 20 – 20.

Programma, 18.00  uur:KSV Simson II – AC Ückenrath en om 20.00 uur KSV Simson – RC Hürth.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.