Landgraaf Koerier

Menu

Levend Kerstspel op 24 december bij Op de Bies

Deze foto werd gemaakt tijdens een eerdere versie vanj het Levend Kerstspel.

Deze foto werd gemaakt tijdens een eerdere versie vanj het Levend Kerstspel.

Op dinsdag 24 december om 19.00 uur zal op het evenemententerrein van Op de Bies een ruim drie kwartier durende voorstelling worden gegeven over het verhaal van de geboorte van het kindje Jezus. Op deze manier tracht de Vereniging Levend Kerstspel Nieuwenhagen (VLKN) de gedachte aan kerst en wat er zich ruim 2000 jaar geleden heeft afgespeeld levendig te houden.

Ruim vijftig inwoners van Landgraaf en omgeving hebben zich bereid verklaard één van de talloze rollen tijdens het spel te vervullen. Er is zowaar weer een echte baby die voor kindje Jezus speelt. Ook zullen er veel dieren aan het spel meedoen, waaronder een echte kameel. Ook deze keer rekenen we weer op een grote aanloop van toeschouwers. De toegang is gratis. Voor de kijkers is er warme chocomel, glühwein en wafels verkrijgbaar.

Het terrein bereikt u uitsluitend via de parkeerplaats van Op de Bies, gelegen aan de Delleweg te Landgraaf of via de ingang van Op de Bies, en dan gewoon het weggetje langs de paviljoenen blijven volgen tot aan het evenemententerrein bij de kinderboerderij. De parkeerplaats als ook de Delleweg zullen afgesloten zijn voor auto’s. Kom dus zoveel als mogelijk te voet, of parkeer de auto bij Winkelcentrum Op de Kamp of in de woonwijk tegenover Op de Bies.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.