Landgraaf Koerier

Menu

Carnaval | troef op Omroep Landgraaf

De uitzendingen van Omroep Landgraaf staan komende weken in het teken van Carnaval. In de Residentie in Abdissenbosch zijn gesprekken gehouden met prins Frans I (van Elteren) van de Pänkes met president Patrick Pelzer die beiden nader ingaan op datgene wat de Pänkes als carnavalsvereniging zoal doet.

Aanwezig is ook de Stadsprinses van de Spinneköpkes, Sandra I (Franken) en Bep Spelthaen die onder andere info zullen geven omtrent het jaarlijks weer speuren naar een prinses. De Prinseroad van Schaesberg is aanwezig en John Venhovens, de voorzitter van de 44 jarige Prinseroad, zal een toelichting geven op de activiteiten van de Road.

Nico Heuvelmans, de leadzanger van de Prinseroad, zal met de leden van de Prinseroad enkele liedjes ten gehore brengen.

Carnavalsdinsdag maakt Omroep Landgraaf weer opnamen maken van de Landgraaf Optoch die dan binnen een of twee dagen uitgezonden zal worden. De TV uitzendtijden zijn om 11.00 uur, 14.00 uur, 16.00 uur, 19.00 uur en 23.00 uur.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.