Landgraaf Koerier

Menu

Nieuwe website online!

Op deze internetsite vindt u alles wat u maar wilt weten over dit veelzijdige blad, dat elke dinsdag in een oplage van 22.000 exemplaren de brievenbussen van Landgraaf en Eijgelshoven binnen valt. Alle informatie over onder andere de redactie, adverteren en de bezorging staat hier op deze site te vinden.

Het laatste nieuws uit politiek Landgraaf. Actuele zaken uit het verenigingsleven. De uitslagen van de lokale sportverenigingen. De weekaanbiedingen van de plaatselijke ondernemers. Al het nieuws van de gemeente. Het zijn slechts enkele van de ingredienten die van Landgraaf Koerier elke week weer een graag gelezen blad maken. Het jonge en dynamische team van Landgraaf Koerier, bestaande uit enthousiaste vrijwilligers en gedegen professionals, weet de lezer steeds weer te verrassen.

Landgraaf Koerier hecht veel waarde aan úw mening. Want zowel door het geven van positieve reacties als door het geven van opbouwende kritiek kan het blad zich in de toekomst nog beter aan de wensen van de lezer aanpassen. Via de button ‘uw mening’ kunt u uw visie over Landgraaf Koerier ventileren. Dit kan ook door een bericht achter te laten in het gastenboek.

Landgraaf Koerier: door Landgraaf, voor Landgraaf

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.