Landgraaf Koerier

Menu

Oefenbunker op z’n kop

Zaterdag 7 maart is niemand minder dan Jules Deelder te gast in De Oefenbunker met zijn nieuw muziekproject De Deeldeliers. Dit optreden is het enige in Limburg en maakt deel uit van hun clubtour ter promotie van hun album “Deeldelirium”. Het optreden begint om 20 uur in de Oefenbunker aan de Heerlenseweg 162 te Landgraaf. Tickets zijn in de voorverkoop voor €15 o.a. online te bestellen via oefenbunker.com

De Deeldeliers is het nieuwste programma van verhalenverteller, komediant, zanger, dichter, drummer, dj en jazzkenner Jules Deelder en Hammond organist, pianist en presentator Bas van Lier. Je wordt in De Deeldeliers meegenomen in de gedachtekronkels van Jules: absurd, gevoelig, grof, ruig triest, hilarisch, humoristisch! Bas van Lier schept orde in de chaos en stuurt de band aan. Een must voor iedereen die houdt van humor, woordkunst en muziek.

De Deeldeliers geven flink gas en maken gehakt van jazz, rock, funk, soul, hip, hop, jive, jump, ska, punk, dub, grunge, rap, bop en alles daaromheen en tussenin, waarbij ze volslagen van god los net zo lang door het lint gaan, tot eenieder in de zaal met het schuim op de mond naar de dichtstbijzijnde psychiatrische inrichting is afgevoerd.
“We willen het publiek graag eens wat anders laten horen dan die zielloze bonkedebonkmuziek. Los daarvan: je hoeft geen doorgewinterde jazz-fan te zijn om te horen dat dit te gek is. Het is toegankelijk en absoluut geen piepknor,” aldus Jules Deelder
Kortom, de Deeldeliers brengen een gekkenhuis vol jazz, flinke grooves en typische Deelder humor dat het publiek in verwarring zal achterlaten. Jules komt met al zijn disciplines aan bod, op muziek gezet door Bas van Lier (Hammond Orgel). De Deeldeliers bestaat verder uit Erik Kooger (drums) en Boris van der Lek (sax). Mis het niet, want het is het enige optreden in Limburg. Voor slechts €15 in de voorverkoop heb je een kaartje. Aanvang 20 uur Oefenbunker Heerlenseweg 162, Landgraaf.
Voor meer informative kijk dan op ww.Oefenbunker.com of www.DeDeeldeliers.nl.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.