Landgraaf Koerier

Menu

Connecting Hearts

Mijn naam is Wilma Vankan. Het is al heel lang mijn wens om kinderen in India te helpen. In december hoop ik naar India te reizen. Ik blijf daar waarschijnlijk drie maanden en wil in een weeshuis met kinderen op een creatieve manier bezig zijn.

Ook wil ik me op andere manieren inzetten voor het project. Je kunt hierover veel vinden op de website, via www.ConnectingHearts.nl of op mijn eigen site www.wilma4india.nl . Hierop vind je mijn persoonlijke activiteiten en inbreng. Ook probeer ik mensen te vinden die het project een warm hart toedragen en willen sponsoren.
Elisabeth Colenbrander, die “Connecting Hearts” gesticht heeft geeft op 28 april een lezing over dit project bij mij thuis. Elisabeth gaat elk jaar naar India en kan ons veel over haar project en over de besteding van het sponsorgeld vertellen. Wie interesse heeft is op 28 april welkom om 19.30 uur.
Met koffie en thee en lekkere Indiase en Nederlandse hapjes en …..maken we er een gezellige, mooie avond van, in het teken van India.

Voor de hapjes en het drinken vragen we een vrijwillige bijdrage, die weer ten goede komt voor Connecting Hearts Wilma Vankan, Burgemeester Gijsenstraat 59, 6373 LB Landgraaf. Tel. 045 5321164. Mijn mailadres is ahau8wilma@gmail.com . Het zou fijn zijn om je van te voren aan te melden, zodat we weten hoeveel personen er komen. Dit in verband met de hapjes die klaargemaakt worden. Zijn er meer aanmeldingen dan we verwachten, dan wijken we uit naar een andere lokatie in de buurt. Daarover zal ik je inlichten als je je naam, mailadres of telefoonnummer doorgeeft.

Ik hoop jullie van ganser harte te mogen begroeten.
Welkom
In licht en liefde Wilma

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.