Landgraaf Koerier

Menu

Poppenspel

Zondag 29 maart speelt Theater de Winter de poppentheatervoorstelling ‘Reusachtig Cool’ in Theater Landgraaf. Deze prachtige voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en begint om 14.30 uur.

Je zal maar een reus zijn, door je broer in zee gegooid worden, gered worden door een magische vis en een beetje getikte oma hebben. Uiteindelijk kom je er achter dat je de zoon van een koning bent. Je moet de strijd aangaan met je kwaadaardige broer om de liefde van je leven te redden en uiteindelijk koning te worden. Dat alles overkomt Finn McCool. Een oud Iers volksverhaal.

John de Winter is een graag geziene gast in Theater Landgraaf. Eerder speelde hij al de voorstellingen: ‘Bezoek uit een boek’ en ‘de Woeste Woning’.
John maakt dan ook buitengewoon boeiend en beeldend jeugdtheater. Hij speelt met poppen als medespelers én acteert. Zijn prachtig stemgebruik met oneindige variaties is inmiddels beroemd aan het worden, de typetjes die hij hiermee kan neerzetten zijn onvergetelijk. En altijd is daar de ontroering. Als John speelt laat dat je niet koud. Hij maakt aan het lachen, hij laat griezelen, en kan de weemoed door je heen laten gaan. Dat maakt hem tot één van Nederlands meest interessante theatermakers.

Deze voorstelling speelt John samen met Martine van Ditzhuijzen.

Reserveren wordt aanbevolen: info@theaterlandgraaf.nl of tel. 045-5310929 (ma t/m vr 10 -12 uur).
De entree bedraagt € 6,- per persoon (in de voorverkoop kosten de kaarten € 5,- en u ontvangt bovendien een kleurplaat van de voorstelling).
Theater Landgraaf is gevestigd aan de Kerkberg 4, in Ubach Over Worms.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.